Farizom aktiválás

6. éve foglalkozom a testépítéssel, azon belül is hölgyként: természetesen a popsi kerekítés tudományába is beleástam magam. Az elmúlt évek tapasztalataiból azt a következtetést vontam le, hogy vannak bizonyos tényezők: melyek sokkal hatékonyabbá teszik a fejlődést. Ilyen többek között az idegrendszer trenírozása is, tehát az adott izomzat “agy-izom” kapcsolatának a fejlesztése. Garantált, hogy ha ebben fejlődsz és a további komponensekre is odafigyelsz (hatékony gyakorlatsor, regeneráció, célodnak megfelelő táplálkozás): akkor szignifikáns különbséget fogsz elérni a fejlődés terén.
Akár edző vagy, akár versenyző, akár csak szabadidő sportoló: mindenképp hasznos dokumentum lehet számodra. Edzőként tovább tudod adni Te is ezt a tudást, be tudod építeni a vendégeid edzéseibe: így még hatékonyabbá válik a popsi építés. Versenyzőként gyorsabban fejlődhetsz két szezon között. Szabadidő sportolóként pedig igazán profi szinteken végezheted az edzést: hogy igazán büszke légy Magadra!

 

Ebben leszek segítségedre: az elmúlt éveim elméleti és gyakorlati tapasztalatát adom át Neked, tehát azt a tudást: ami által profi szintre lépsz a farizom formálásában.

Farizom aktiválás: Online konzultáció + betanítás + ebook

39.000 Ft

Agy-izom kapcsolat aktiválásáról szóló ebook, elméleti tudásanyaggal


Konkrét agy-izom fejlesztő gyakorlatok, fokozódó nehézségű gyakorlatsor, képekkel, leírásokkal, pontos végrehajtással


2*60 perceses Online konzultáció velem


Az első 60 percben az agyizom kapcsolat gyakorlatai sajátítod el, én végig ellenőrizlek, korrigállak


A második 60 percben pedig konkrét gyakorlatokon keresztül gyakoroljuk a tényleges aktiválást

Kérdésed merült fel? Tedd fel bátran a contact@csiligareni.com email címen, szeretettel válaszolok rá! 🙂