Egyéni pózoktatás

Első versenyedre készülsz? Új koreográfiát tanulnál? Gyakorolnád a már megszerzett tudást? Tökéletesítenél minden mozdulatot?
Fordulj bátran hozzám, ha meg szeretnéd tanulni a színpadi mozgás alapjait. Kizárólag egyéni pózoktatást vállalok, így 60 percet csak Rád figyelek, korrigálom a legkisebb hibákat is, és betanítom Neked a mozdulatokat.
Fokozatosan
Érthetően
Egyénre szabottan

Egyéni oktatás

Nem kapsz elég figyelmet csapatban? 60 percig csak Rád fogok figyelni! Egyénre szabott koreográfiát kapsz, közösen megnézzük, hogy a kötelező alapállásokon kívül milyen mozdulatok, illetve stílus áll jól Neked, hogy kitűnj a tömegből és egyedi lehess a színpadon.

Gyakorlás

Már rendelkezel alap tudással, de azt szeretnéd, hogy egy szakmai szem korrigálja, és tökéletesítse minden mozdulatodat.

(negyedfordulatokat, alapállásokat, I illetve T sétát)

Mivel sose lehet elég jónak lenni!

Pózolás-Gyakran ismételt kérdések

A versenyem előtt mennyi idővel érdemes elkezdenem pózolást tanulni?

Ez teljesen egyénfüggő! Van aki 3 alkalom után már ráérzett, van aki 20 alkalmat volt nálam. Egy biztos: semmiképp nem bíznám a helyedben a véletlenre, minimum már 3 hónappal a verseny előtt ajánlott elkezdeni gyakorolni.

Sokat számít a pontozásban a jó pozolás?

Rengeteget számít!!! Lehetnek valakinek jók az arányai, lehet száraz és kellőképpen izmos, de ha ezt nem tudja megfelelően prezentálni a színpadon, mit sem ér az egész felkészülés.

Nem tudok járni magassarkúban! Nekem való a versenyzés?

Világ életemben fiús lány voltam, fociztam, edzőcipőben jártam. A versenyek miatt azonban magassarkút húztam és sok-sok gyakorlás során megtanultam, sőt: magabiztossá váltam benne. Minden csak gyakorlás, szorgalom, és eltökéltség kérdése. Tehát ha igazán szeretnéd: NEKED való

Mit vigyek a pózórára?

A versenycipőd (ha még nem szerezted be, segítséget nyújtok benne) illetve sportmelltartót/shortot/leggingset. Amiben jól érzed magad, tehát bikini  nem kötelező. Egyelőre szokd a környezetet, a szituációt, múljon el a szégyenlősséged. Mindent csak fokozatosan. 🙂

Minden versenyre ugyanazok a szabályok érvényesek?

Nem! Teljesen más elvárások vonatkoznak minden szövetségre. Más maga a pózolás, más a negyedfordulatok iránya, ráadásul kategóriánként is eléggé eltérőek lehetnek a szabályok. Mindig informálódj le jól a versenyek előtt, ne ezen múljon az eredményed!

Jelentkezés pózoktatásra