Személyre szabott étrend

Nálam nincsenek csomagok (tömegelős, versenydiéta, szálkásítás stb.) hiszen mindenkinek egyénileg készítem el teljesen személyre szabottan a programját. Tehát csak a TE csomagod van!

Az étrended kb. 15-20 oldalas pdf dokumentum lesz amely ezekből a szegmensekből fog állni:

Ezeket az értékeket minden edzéstervben leírom, azonban én döntöm el egyénfüggően mennyire kell ezt szigorúan betartani. Pl. én életmódváltás esetében nem szoktam erőltetni a makrok számolgatását, hanem az illető kap egy olyan étrendet, ami „több választós”, vagyis minden étkezésénél 5 szabadon választható étkezés van előírva. Versenyfelkészülés esetében nyilván más szabályok lesznek érvényesek.

A számodra kiküldött részletesebb kérdőívben fogok majd egy 3 napos étkezési naplót is kérni. Ezt ki fogom elemezni, a jó illetve rossz szokásokat pontokba szedve pedig összefoglalom. Ez azért is fontos, mert szeretem a fokozatosság elvét alkalmazni magamon, illetve minden kliensemen is. Véleményem szerint a leghatékonyabb életmódváltás ott kezdődik, ha a jelenlegi étrendünket, életmódunkat kezdjük lassan átalakítani és nem egy teljesen újba kezdünk rögtön bele.

Az eddigi étrendedből következnek a szabályok: azok a fontos szempontok lesznek itt Neked felsorolva, amik eddig hiányoztak az étrendedből. Illetve azok is, melyeket mindenképpen be kell illesztened mostantól az új étrendedbe.

Ez szintén egyénre szabott. Leginkább a több választós menüt szoktam preferálni. (Eddig ez bizonyult vendégeim körében a leghatékonyabbnak) Versenydiétánál, szigorúbb diétánál fogsz csak 1 hétre, étkezésről étkezésre gramra lebontott napi leírást kapni az étkezéseidről.

Táplálékkiegészítőket forgalmazó bolt eladójaként dolgoztam 2016-tól 2017-ig. Az itt szerzett tudásomra alapozva szoktam táplálékkiegészítő fogyasztási tanácsokat is írni az étrendbe. Ha szükséges, beépítjük az étrendedbe a kellő mennyiségben, hogy a bázis étrenden felül plusz segítséget nyújthassanak. Egyáltalán nem kötelező elem, szintén egyénfüggő, kinek pontosan milyen termékeket és milyen mennyiségben, adagolásban javasolok.

Régi és új étrended összehasonlítása, szabályok összefoglalása, pontokba szedése: mikre figyelj majd oda, hogy elérd a kívánt célodat, álom alakodat.

Kompetencia határaim: Élelmiszermérnökként végeztem, illetve táplálkozási tanácsadó képzésen tanítok így a kompetencia körömbe tartozik az egészséges embereknek szánt étrend írása illetve annak elemzése, táplálkozási tanácsadás. A kompetencia körömön kívül esik az emésztő szervrendszeri problémákkal küzdő esetek Crohn betegség, Irritábilis béldszindróma, cukorbetegség, pajzsmirigy alulműködés, túlműködés, inzulinrezisztencia. A kérdőív kiküldésekor fény derül az adott problémákra, én ekkor el tudom dönteni, hogy el tudom-e vállalni az illetőt, vagy inkább továbbítom egy dietetikus szakemberhez, orvoshoz.

Rendelés menete:

1) Töltsd ki a megrendelés menüpont után felugró kérdőívet. Amint lehetőségem lesz rá, kielemzem az adott kérdésekre adott válaszaidat.
2) A megadott email címeden személyesen felveszem Veled a kapcsolatot, hogy a kompetencia határaimon belül esel-e, tehát lelkiismeretesen el tudom készíteni Neked az étrendet, vagy inkább dietetikus/vagy orvos szükséges Számodra.
3) Emailben továbbítok Neked egy részletesebb kérdőívet(3 napos étkezési naplóval kiegészítve), amit kitöltve küldj vissza. A megadott bankszámlaszámra utald át a megadott összeget, majd kérdőív visszaküldését és az összeg beérkezését követő 10 munkanapon belül az email címedre továbbítom az elkészült dokumentumot.
Személyre szabott étrend elemzés&tervezés

45.000 Ft