Teszt oldal

celerony-img3.jpgÉtrend  tervezéscelerony-img3.jpg

Sajnos életem során többször belefutottam drasztikus diétákba, melyek felborították a hormonháztartásom, emésztésem. Ezek miatt évekig szenvedtem, majd a rossz étrendeket helyes étrenddel kompenzáltam és javultak meg a testi funkcióim.

Az étrend tervezés során figyelembe veszem az egyéni sajátosságaidat, problémáidat. Nálam nincsenek előre megírt csomagok (tömegelős, szálkásító stb.) hiszen mindenkinek egyénileg készítem el teljesen személyre szabottan a programját. Tehát csak a TE csomagod van! Ami viszont a legfontosabb: nálam mindig a EGÉSZSÉG az első! Hogy jól működjenek a hormonjaid, az anyagcseréd, az emésztésed.

Célom a drasztikusságtól, éhezéstől mentes életmódváltás, hiszen ez a HOSSZÚ távú siker alapja. Tapasztalataim alapján ez az elv segít minket hozzá az optimális, kiegyensúlyozottan tartható csinos testképhez is.

Ha csak egy 20 oldalas minta étrendet szeretnél, grammra, kalóriára kiszámolva, hogy mikor mit egyél, ajánlom, hogy válasz olcsóbb étrendet, akkor nem én vagyok a Te embered. Viszont, ha az a célod, hogy megértsd a szervezeted működését, kikorrigáljuk az alapvető étkezési hibáidat, szeretnéd, hogy kielemezzem a labor eredményeidet szóban és írásban, ellássalak személyre szabott holisztikus életmód tanácsokkal, technikai részletekkel (hogyan tehető könnyebbé az életmódváltás, bevásárlás, időmenedzsment) szeretnéd megérteni az intuitív táplálkozás alapjait, és szeretnél tanulni Magadról: akkor jó helyen jársz.

Hiszen a céljaidnak, egészségügyi állapotodnak megfelelő elméleti TUDÁSANYAGOT is kapsz. Megmagyarázom, mit miért és hogyan kell változtatnod az aktuális életmódodon, hogy igazán eredményes legyen a folyamatod. Hiszen igazi áttörést és életmódváltást csak a problémák megértésével és az alapvető táplálkozástudományi elmélet tudásának birtokában lehetséges.

Nem az a célom, hogy mindig egy táplálkozási tanácsadó fogja a kezed és csak étrenddel tudd élni az életed. Edukálni szeretnélek, alapokkal, szabályokkal ellátni, a szervezeted jobb megértésére alapozni. Azért is olyan hosszú, komplex maga az étrendi ajánlás dokumentum.

Visited 14 times, 1 visit(s) today